SEATTLE'S BEST CLEANING 

SEATTLE'S BEST CLEANING

Final Clean/Janitorial work for:

SCHUCHART CORPORATE OFFICE
 6,420 SF
Seattle, WA

The Tableau Software project consists of the complete demolition of an existing three story athletic club facility including locker rooms, basketball courts, and the rooftop mechanical system.  New construction started with the structural infill of half of the level two floor plate including concrete grade beams, fiber reinforced diaphragm, steel columns and beams, steel joists, metal pan deck, rebar and elevated concrete deck. Buildout of the  Developer space including electrical rooms, server rooms, IDF rooms, training rooms, locker rooms, conference rooms, lobby, kitchen/break rooms, fire sprinkler, fire alarm, LED lighting, comm riser, Cat6 cabling, fiber optic cabling, audio visual, security, and roof top VRF mechanical system.  Server room includes hot and cold aisle containment and a dedicated UPS system.

SEATTLE'S BEST CLEANING

Final Clean for:

TABLEAU SOFTWARE
48,000 SF
Seattle, WA

Eleven cottages housing 132 students incorporates a variety of sustainable strategies that achieved LEED for Homes “Platinum” certification by the US Green Building Council. As designed, the “student residential village” minimizes environmental impacts by blending into the natural setting of the rural WA State campus. The “student residential village” consists of 11 three-story cottage-style buildings, each with  12 individual rooms, for a total capacity of 132 students. 

SEATTLE'S BEST CLEANING

Final Clean work for:

BASTYR UNIVERSITY STUDENT RESIDENCE VILLAGE
 50,303 SF
LOCATION: Kenmore, WA

This was a high end, fast tracked 25,379 square foot tenant improvement spread over two occupied floors that was completed in 15 weeks. The project included complete demolition of an existing office space on L17 and L18 of Metropolitan Park East. The complete office build out included design build fire protection, mechanical, plumbing, electrical, fire alarm systems, distributed data system, 24 hour manned security monitoring, metal stud framing and GWB, polished concrete flooring with custom graphics, Broadloom carpet and ceramic tile, paint, custom casework, and cloud ceilings to support approximately 175 workstations, 16 conference rooms. 

SEATTLE'S BEST CLEANING

​Final Clean work for:

Facebook
25,379 SF

 Seattle, WA


SEATTLE'S BEST CLEANING

Final Clean for:


MICROSOFT CYBERCRIME CENTER
7,800 SF
Redmond, WA

Final cleans and Janitorial are our specialty. We do everything from small business projects all the way to major projects throughout the Greater Seattle area and the Eastside. Our track record has been outstanding and after 15 years of continuing satisfaction, you'll begin to understand why we're Seattle's Best!

The Microsoft Cybercrime Center is designed to battle malware, botnets, and other internet crime.  The heart of the space is  built and used  as a functional work space for the occupant teams to more effectively collaborate with their colleagues around the world.

Located in downtown Seattle, the Schuchart office was built in a former restaurant space. Work included complete demolition and removal of an existing freight elevator, commercial kitchen and seating area. By taking advantage of the perimeter full height glazing, the space is washed in natural light.  Built to suit an open office format, the space allows for large col- laboration areas, 3 hard wall offices, 3 conference rooms, work room and new restrooms. The work included opening the ceiling to showcase the structure and MEP systems with

ACT Clouds for sound attenuation.  Conference rooms include large glass panes allowing natural light to enter the space. Finishes included a mix of carpet and polished concrete as well as stripped columns, revealing the raw concrete. Schuchart re-used the existing HVAC system and refitted salvaged lighting with energy efficient components, as well as reclaimed wood for the entry ramp.  A fully integrated lighting / shade control system was installed with shadow sensors automatically opening and closing based on the amount of outside light. Custom casework was done throughout the kitchen, workroom and conference rooms.Type your paragraph here.